Advies

Voor OER Advies staat goed contact met de klant centraal. Zodoende zijn wij in staat om de kern van uw wensen of problemen te vertalen naar een duurzaam installatie-ontwerp.

Dit zorgt ervoor dat individuele of situatie-specifieke behoeften vertaald worden naar een optimaal functionerend installatie-ontwerp.  Iedere casus is anders, waardoor er altijd sprake is van maatwerk.

Ondersteuning is mogelijk op het gebied van verschillende installaties: HWA en VWA, water, sanitair, CV- en koeling, luchtbehandeling en speciale ruimten (zoals laboratoria, theaters en grootkeukens).

De wijziging van de functionaliteit van een gebouw kan ervoor zorgen dat de gebruikte installatie minder duurzaam wordt. De levensduur komt in het gedrang, met vaak hoge energiekosten. Bovendien kan een slechte functionaliteit zorgen voor afname van gebruiksgemak en zelfs gezondheidsklachten.

OER Advies kan ondersteuning bieden zodat de installatie weer optimaal functioneert. Ook hebben we ervaring met het oplossen van installatietechnische problemen zoals legionella- en temperatuur-problematiek.